Voeg waarde toe aan werktijd

Opentime is gratis gedurende 30 dagen. Probeer het nu!

Simpele ingave van de werktijd

Met Opentime, geniet u van een universele en beveiligde webtoegang: in een enkele klik heeft u toegang tot verschillende gegevens van uw team.

Verlies niet langer uw tijd om u aan te passen aan een tool die niet efficiënt is en zijn eigen taal heeft. Opentime past zich aan aan u! U heeft een ruim aanbod tussen verschillende interfaces, kies welke u het beste vindt !

Van de eenvoudigste (client/project) tot meer geavanceerd (andere parameters zoals type van activiteit, postcode, commentaar, beroep, enz.), wij hebben de interface die het beste past bij uw onderneming.

Ook, worden de onkostennota's en verlofdagen automatisch toegevoegd over de periode van uw tijdingave. Niet langer nodig om andere software te gebruiken en tijd te verliezen om van het ene naar het andere over te zetten: alles wordt gecentraliseerd door Opentime.

Tenslotte, met Opentime moet u niet langer twee talen leren: die van uw bedrijf en die van de software... Opentime gebruikt uw woordenschat: een tijdswinst die gebruik en toegang vergemakkelijkt voor u en uw team!